Category Archives: Bebop

Parrot Bebop kopen, het kan bijna!

bebop droneAl eerder dit jaar hebben wij de Parrot Bebop aangekondigd. Inmiddels is er weer meer informatie bekend over de nieuwste AR drone.

Na de aankondiging van de Bebop in mei van dit jaar werd het lange tijd stil, maar Parrot gaat de drone nu daadwerkelijk op de markt brengen. Volgens  FrAndroid.com gaat de Benop 499 euro kosten. Je krijgt er dan 2 accu’s bij, de drone en de app voor IOs en Android. Indien de smartphone of tablet is voorzien van de 802.11ac MIMO verbinding, is zelfs een bereik van 300 meter mogelijk.

De Bebop drone, met op de achtergrond de optionele SkyController

Nieuw is de optionele “SkyController”. Dit is een grote afstandsbediening met twee joysticks, smartphone/tablethouder en een WiFi-range extender . Samen met de  Bebop gaat dit 899 euro kosten. Met de SkyController is het mogelijk de Bebop nauwkeuriger te vliegen, terwijl de range zou stijgen tot 2 kilometer. De SkyController is bovendien voorzien van een HDMI-uitgang, waar mee het mogelijk is om FPV headsets zoals die van Sony en de Oculus Rift te koppelen.

Deze speciale set heeft drie accu’s en kan daarmee in totaal 36 minuten vliegen.

De Parrot Bebop is in Frankrijk vanaf volgende week te koop. Voor Nederland is er nog geen releasedatum bekend. De Bebop zal de AR drone 2.0 niet vervangen. Deze zal beschikbaar blijven.

Bebop drone de nieuwste Parrot quadcopter

bebop drone

Bekijk en bestel hier de nieuwste Bebop drone. Deze quadcopter is revolutionair verbeterd en biedt onder andere een 14 megapixel Fisheye cam!

Parrot Bebop Drone is de meest geavanceerde drone die is ontwikkeld. De boordcomputer is 8 maal krachtiger en heeft onder andere 8 gigabyte intern geheeugen. Door de slimme constructie van magnesium is de drone superlicht en zeer stabiel. Deze stabiliteit wordt bereikt door een groot aantal sensoren:  de snelheidsmeter, de gyroscoop en de magnetometer. Een ultrasone sensor met een bereik van 8 m, een druksensor, en een verticale camera die de grondsnelheid meet.

Verbeterde camera

De camera van de ar drone is sterk verbeterd en heeft onder andere een 14 miljoen pixels en kan in HD 1080p video’s opnemen. Deze video’s kunnen realtime naar smartphone of tablet worden gestreamt.

 Bebop Camera

Bebop Camera

 

Bebop-drone-camera

Standaard sportcamera

 

Zelf vluchtplannen maken kan middels de GPS module in combinatie met de speciale app. Dankzij de geïntegreerde GPS bedient u de Bebop Drone rechtstreeks via de kaart: plan uw vluchten op uw smartphone en stuur vervolgens de drone op pad! Nauwkeurigheid lokalisatie GPS: +/- 2 M, dankzij een GNSS-chip voor de GPS, tracking door satellieten Glonass en Galileo. Dataopslag van meer dan 350 vluchten. Bekijk vervolgens al uw vluchten in 3D in de Pilot Academy dankzij de verzamelde snelheids- en hoogtedata.

arx1schema2

 

 

 

 

 

 

bebop droneDe bebop drone is nog niet de koop in Nederland. Zodra deze beschikbaar komt (q4 2014) laten wij je het weten en bieden wij het overzicht met de goedkoopste Bebop drones