Coffeecopter is Jufrouw Jannie 3.0

“Als we daar de koffie niet hebben”. Dit zal in de nabije toekomst de reactie zijn zodra het zoemende geluid van een quadcopter te horen is. Een Nederlandse uitvinding, de Coffee Copter zal namelijk binnenkort de koffie gaan rondbrengen in kantoren. Tenminste als het aan UNC Inc ligt. Zij hebben een quadcopter ontworpen die in staat is om koffie te transporteren. Dit doen zij samen met koffiebar “The Coffee Virus” in het voormalig Shell Laboratorium.

coffee_copter_quadcopter

Hoe werkt de Coffee copter?

Er is een speciale app ontwikkelt en de drone zelf is zo intelligent dat hij zelf objecten kan identificeren en hier dus netjes om heen kan vliegen om op de eindbestemming te komen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bewegende objecten. Ook wordt ervoor gezorgd dat de drone zo recht mogelijk blijft vliegen. Zodra de koffie is gezet en in de drone is gezet, vliegt de drone naar de plek waar hij kan landen. Dit is de zogenaamde “koffiepad”

coffeecopter-app

Bekijk ook onderstaande promovideo.

 

De koffie heli is nog niet in productie en wordt nog uitvoerig getest. Er zijn verschillende bestaande drones getest voor het beste resultaat.

coffeecopter-test-drones

 

Zodra er een investeerder beschikbaar komt, wordt de coffeecopter wellicht realiteit.

 

 

 

 

 

Meer informatie: Coffeecopter.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/haas22/domains/ar-drone-kopen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *