Parrot Bebop kopen, het kan bijna!

bebop droneAl eerder dit jaar hebben wij de Parrot Bebop aangekondigd. Inmiddels is er weer meer informatie bekend over de nieuwste AR drone.

Na de aankondiging van de Bebop in mei van dit jaar werd het lange tijd stil, maar Parrot gaat de drone nu daadwerkelijk op de markt brengen. Volgens  FrAndroid.com gaat de Benop 499 euro kosten. Je krijgt er dan 2 accu’s bij, de drone en de app voor IOs en Android. Indien de smartphone of tablet is voorzien van de 802.11ac MIMO verbinding, is zelfs een bereik van 300 meter mogelijk.

De Bebop drone, met op de achtergrond de optionele SkyController

Nieuw is de optionele “SkyController”. Dit is een grote afstandsbediening met twee joysticks, smartphone/tablethouder en een WiFi-range extender . Samen met de  Bebop gaat dit 899 euro kosten. Met de SkyController is het mogelijk de Bebop nauwkeuriger te vliegen, terwijl de range zou stijgen tot 2 kilometer. De SkyController is bovendien voorzien van een HDMI-uitgang, waar mee het mogelijk is om FPV headsets zoals die van Sony en de Oculus Rift te koppelen.

Deze speciale set heeft drie accu’s en kan daarmee in totaal 36 minuten vliegen.

De Parrot Bebop is in Frankrijk vanaf volgende week te koop. Voor Nederland is er nog geen releasedatum bekend. De Bebop zal de AR drone 2.0 niet vervangen. Deze zal beschikbaar blijven.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/haas22/domains/ar-drone-kopen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *