Parrot Hydrofoil hydro drone kopen

Parrot Hydrofoil mini drone new Z

Ontdek de nieuwste rage onder de mini-drones. De Parrot Hydrofoil mini drone new Z. Deze drone kan naast vliegen ook varen!. De propellers worden gebruikt om door zoet water te varen. De minidrone bereikt een snelheid van 10 km/u en is zeer eenvoudig te besturen.

Kapitein of piloot, aan jou de keuze!

Door eenvoudig het hydrofoil te koppelen kun je varen. Haal je de hydrofoil unit weg, dan kun je eenvoudig vliegen.
De geweldige Aquamodus wordt mogelijk gemaakt door de gestroomlijnde vleugels en een hydrodynamische romp. De drone is te besturen via smartphone of tablet voor snelle 90 graden en 180 graden bochten.

Vliegen met de hydro drone
Parrot Mini- Drone vliegt overal naartoe en bereikt een snelheid van 18 kph/11 mph. Met één veeg op het scherm maakt de MiniDrone een wending van 90° of 180° en in één klik, maakt het een acrobatische 360° voorwaartse en achterwaartse salto in de lucht. Hydrofoil Drone is ontworpen voor veilig vliegen en varen en uitgerust met een propeller-beveiligingsschakelaar in geval van een botsing. Met de Parrot Hydrofoil Drone kunt u nu vliegen of varen!

FreeFlight 3
FreeFlight 3 App is bschikbaar in de Apple Store en op Google Play Store.
De app biedt intuïtieve bediening vanaf uw smartphone of tablet en sluit uw Hydrofoil Drone aan via Bluetooth® Smart. FreeFlight 3 kan gebruikt worden voor alle Parrot MiniDrones.

Verbeterde functies
Personaliseer uw RS met stickers.
De snellaad-functie zorgt ervoor dat de accu oplaadt in slechts 25 minuten (met een 2.6 A oplader).

De Hydro drone is te bestellen vanaf €148,48 bij Centralpoint.nl


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/haas22/domains/ar-drone-kopen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *