Category Archives: Geen categorie

Bebop drone de nieuwste Parrot quadcopter

bebop drone

Bekijk en bestel hier de nieuwste Bebop drone. Deze quadcopter is revolutionair verbeterd en biedt onder andere een 14 megapixel Fisheye cam!

Parrot Bebop Drone is de meest geavanceerde drone die is ontwikkeld. De boordcomputer is 8 maal krachtiger en heeft onder andere 8 gigabyte intern geheeugen. Door de slimme constructie van magnesium is de drone superlicht en zeer stabiel. Deze stabiliteit wordt bereikt door een groot aantal sensoren:  de snelheidsmeter, de gyroscoop en de magnetometer. Een ultrasone sensor met een bereik van 8 m, een druksensor, en een verticale camera die de grondsnelheid meet.

Verbeterde camera

De camera van de ar drone is sterk verbeterd en heeft onder andere een 14 miljoen pixels en kan in HD 1080p video’s opnemen. Deze video’s kunnen realtime naar smartphone of tablet worden gestreamt.

 Bebop Camera

Bebop Camera

 

Bebop-drone-camera

Standaard sportcamera

 

Zelf vluchtplannen maken kan middels de GPS module in combinatie met de speciale app. Dankzij de geïntegreerde GPS bedient u de Bebop Drone rechtstreeks via de kaart: plan uw vluchten op uw smartphone en stuur vervolgens de drone op pad! Nauwkeurigheid lokalisatie GPS: +/- 2 M, dankzij een GNSS-chip voor de GPS, tracking door satellieten Glonass en Galileo. Dataopslag van meer dan 350 vluchten. Bekijk vervolgens al uw vluchten in 3D in de Pilot Academy dankzij de verzamelde snelheids- en hoogtedata.

arx1schema2

 

 

 

 

 

 

bebop droneDe bebop drone is nog niet de koop in Nederland. Zodra deze beschikbaar komt (q4 2014) laten wij je het weten en bieden wij het overzicht met de goedkoopste Bebop drones

 

Ar drone besturen met Nvidia Shield, Google Glass en Windows 8

ar-drone-besturen-windows8

Ar-drone-besturen

 

 

 

De ontwikkeling van de ar drone gaat steeds een stap verder. Op gebied van besturing zijn er een groot aantal nieuw ontwikkelingen die we je graag laten zien.

Ar drone besturen met gamepad en camera

Nvidia (bekend van de videokaarten) heeft samen met Parrot een nieuw besturingsdevice ontwikkeld. De Nvidia Shield heeft een Android besturingsysteem en maakt het mogelijk om ook de camera te activeren op het scherm. Op dit moment kun je de Nvidia Shield bestellen bij o.a. Amazon UK. In Nederland de Nvidia Shield nog niet te koop. 

ar-drone-besturen-shield

 

 

 

 

 

Ar drone besturen met bril

Google en Epson zijn momenteel aan het testen met de besturing van de Ar drone met Google Glass. Hierdoor is het mogelijk om “direct” te zien waar de ar drone vliegt. 

ar-drone-besturen-glass

 

 

 

 

 

 

Ar drone besturen met Windows 8

Het is nu ook mogelijk om met windows 8 de Ar drone te besturen. Dit houdt in dat je nu dus ook de Microsoft Surface Tab kunt gebruiken voor de besturing. Ook is het mogelijk om de HD filmpjes en foto’s te bekijken via de Tab.

ar-drone-besturen-windows8