Ar drone besturen met Nvidia Shield, Google Glass en Windows 8

ar-drone-besturen-windows8

Ar-drone-besturen

 

 

 

De ontwikkeling van de ar drone gaat steeds een stap verder. Op gebied van besturing zijn er een groot aantal nieuw ontwikkelingen die we je graag laten zien.

Ar drone besturen met gamepad en camera

Nvidia (bekend van de videokaarten) heeft samen met Parrot een nieuw besturingsdevice ontwikkeld. De Nvidia Shield heeft een Android besturingsysteem en maakt het mogelijk om ook de camera te activeren op het scherm. Op dit moment kun je de Nvidia Shield bestellen bij o.a. Amazon UK. In Nederland de Nvidia Shield nog niet te koop. 

ar-drone-besturen-shield

 

 

 

 

 

Ar drone besturen met bril

Google en Epson zijn momenteel aan het testen met de besturing van de Ar drone met Google Glass. Hierdoor is het mogelijk om “direct” te zien waar de ar drone vliegt. 

ar-drone-besturen-glass

 

 

 

 

 

 

Ar drone besturen met Windows 8

Het is nu ook mogelijk om met windows 8 de Ar drone te besturen. Dit houdt in dat je nu dus ook de Microsoft Surface Tab kunt gebruiken voor de besturing. Ook is het mogelijk om de HD filmpjes en foto’s te bekijken via de Tab.

ar-drone-besturen-windows8

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/haas22/domains/ar-drone-kopen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *